Bedrijvencompetitie

Een uitgelezen kans om te netwerken op onze mooie baan

De Businesscommissie van Golfclub De Koepel in Wierden organiseert jaarlijks een bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt speciaal gehouden voor bedrijfsleden, holesponsoren en geïnteresseerde, willekeurige bedrijven. Echter ook leden met een privé lidmaatschap, kunnen (eventueel met hun bedrijf) hieraan deelnemen. Met meerdere teams van één bedrijf deelnemen is ook toegestaan. Daarnaast is het mogelijk, dat twee verschillende bedrijven samen een team vormen. Een flight bestaat elke wedstrijd uit twee keer twee spelers (minimaal handicap 36) en speelt vier maal een wedstrijd in het voorjaar en in de zomer. De wedstrijdvorm is Chapman Greensome en de teamsamenstelling mag iedere wedstrijd anders zijn. U kunt dus voor uw team steeds verschillende klanten of (zaken)relaties uitnodigen.

Speeldata Bedrijvencompetitie 2017

agenda_businessclub_golfclub_de_koepel_2017_versie_3-page0

Kosten deelname Bedrijvencompetitie 2017

• € 490,- (excl. BTW) all in voor een 2-bal.
  • € 980,- (excl. BTW) all in voor een 4-bal.

De deelnemende bedrijven